Pogosta vprašanja (FAQ)

Spodaj smo vam pripravili razdelek POGOSTA VPRAŠANJA, kjer boste našli veliko odgovorov v zvezi s plačili in naročili.
Za dodatno pomoč pri izdelavi e-vabila, prosim preglejte razdelek POMOČ.

NAROČILA

PLAČILA

 • Kakšne možnosti plačila ponujate?

  Plačilo po predračunu (na elektronski naslov, ki ste ga vnesli, vam pošljemo prilogo s predračunom/položnico. V tem primeru si pridržujemo pravico za dokončanje naročila v roku 2 delovnih dni po prejetem plačilu.) Plačilo s kreditno ali predplačniško kartico (sprejemamo MasterCard, Visa, Visa Electron ali Maestro).

 • Ali lahko dobim originalni račun na podjetje?
  Seveda. V koraku “ZAKLJUČI NAKUP” imate gumb ‘’Želim naročiti na podjetje ter dobiti originalen račun’’, kjer izpolnite podatke podjetja.
 • Plačal/a sem s kartico, ampak nisem prejel/a nobenega potrdila o uspešno oddanem naročilu.
  Če niste prejeli potrdila o uspešno oddanem naročilu, to pomeni, da naš sistem še ni zabeležil vaše transakcije s kreditno kartico. Vsi izdelki bi morali ostati v košarici in lahko postopek ponovite.
 • Poravnal/a sem UPN položnico, kdaj bom prejel/a e-vabilo?
  Zaradi zamika v plačilnem prometu si pridržujemo pravico do 2 delovnih dni za zaključek naročila po prejetem plačilu. Ob zaključku naročila boste celotno naročilu (skupaj z računom) prejeli na vnešen e-naslov.
 • Kupon za popust
  V kolikor ste prejeli kupon za popust, ga lahko izkoristite pri naslednjem naročilu. Kupon je prenosljiv, zato ga lahko izkoristite sami ali ga podarite drugim. Vsak kupon ima unikatno šifro in je unovčljiv samo enkrat. Veljavnost kupona je eno leto od izdanega računa pri katerem ste prejeli kupon.

DIZAJNI